KEMER’İN ŞEFLERİ YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR
391
10:28
07.03.2019

Antalya Kemer’de 2005-2006 Eğitim-Öğretim yılından beri Eğitim Öğretim faaliyetine devam eden Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; 2018 yılında Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri organizasyonu kapsamında katıldığı bireysel ve grup yarışmalarının tamamından ödülle dönmüştür.

       Ayrıca; 2018 yılı 8. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasında Kemer Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden yarışmaya katılan öğrenciler bireysel ve grup yarışmalarında ödül almıştır.

2018 yılında Kariyer Günleri kapsamına “Gastronomi Başlıklı”, Türkiye’nin en büyük gastronomi platformu GASTRONOMETRO’nun direktör şefi Maximillian J.W. THOMAE ve Türkiye’nin tek Gourmand Ödüllü dergisi Metro GASTRO’nun editörü, araştırmacı-yazar Ayşe Nilhan ARAS, Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Okulun Uygulama Oteli’nin konuğu olmuştur. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen programın ilk konuğu ünlü şef “Hazer AMANİ” de ilçemiz ve okulumuzdan memnuniyetle ayrılmıştır.


07-03-2019

Yayın Tarihi: 07.03.2019